​Træ- & stubfræsning 

Har vi udført siden 1999

​ERfaring

Med enhver type opgave

​løser opgaver for

Kommuner, virksomheder og private

​Træfældning og beskæring af buske og træer

Det er ikke en selvfølge, at havens planter udvikler sig på en tilfredsstillende måde. Det kræver til tider hårdt arbejde i form af træfældning og beskæring af træer og buske, og det kræver den nødvendige erfaring og ekspertise til at kunne udføre opgaven korrekt.


Med en omhyggelig beskæring sikrer I, at træer og buske får sunde vækstbetingelser og former sig smukt i mange år frem.

Beskæringsopgaver udføres professionelt

Hos Peder Christensen har vi uddannelsen, erfaringen og maskinerne til at klare alle opgaver med træfældning og beskæring elegant, både ved besværlige og almindelige træer.. Vi udfører også beskæringsopgaver og træfældningsopgaver med traktor/skovspil for kunder i Hedensted, Vejle, Horsens og omegn.

Vores medarbejdere er også specialuddannede inden for træfældning. Her er det vigtigt, at sikkerhedsudstyret er i orden, og at arbejdet udføres, så det ikke skader andre træer eller buske.​

​Konkurrencedygtig pris på træfældning

Vi udfører alle opgaver til en konkurrencedygtig pris. Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde, eller har du en konkret opgave, vi skal hjælpe dig med? Så er du meget velkommen til at kontakte os enten ved at ringe til os på telefon 25 13 85 17, skrive til e-mail pc@evasminde.dk eller benytte vores kontaktformular. 

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din opgave med træfældning. 

Bliv kontaktet med et godt tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt