​Træ- & stubfræsning 

Har vi udført siden 1999

​ERfaring

Med enhver type opgave

​løser opgaver for

Kommuner, virksomheder og private

​Hegnsklipning udføres med stor erfaring

Skal du have udført professionel hegnsklipning, og bor du i Hedensted, Horsens, Vejle eller omegn? Så kan vi hos Peder Christensen hjælpe dig. Vi tilbyder professionel klipning af hegn for private kunder, erhvervskunder og det offentlige.


Vi lægger stor vægt på at udføre kvalitetsarbejde. Derfor har vi uddannet personale, som alle har mange års erfaring inden for hegnsklipning, og vi ved, hvilken type klipning der passer til den konkrete opgave, så du får det bedst mulige resultat.


Klipning fra juni til slutningen af september

Hegnsklipning er mest optimalt fra juni og helt frem til slutningen af september, og vi kan arbejde under selv de mest vanskelige forhold. Så uanset hvilken type opgave du har, hører vi meget gerne fra dig.​

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på hegnsklipning

Ønsker du en pris på din opgave med hegnsklipning? Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og giver dig gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.

Du kan enten kontakte os ved at ringe til os på telefon 25 13 85 17, eller du kan skrive til vores e-mail pc@evasminde.dk. Du er også meget velkommen til at benytte vores kontaktformular her på siden – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Bliv kontaktet med et godt tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt